top of page

PRODUKTFOTO

Uansett hva slags produkt du selger vet vi hvordan det skal fotograferes for å fremheve de beste sidene. Alt fra små til store produkter får vi skutt i ett av våre to studioer. Vi har lang erfaring med fotografering av klær og gjenstander i forskjellige former og materialer, enten du ønsker et rent bilde, til for eksempel en katalog eller nettbutikk, eller mer stemningsfylte bilder. Du kommer med ideen, så stiller vi med kunnskapen og utstyret som trengs for å få den gjennomført.

 

Å få dine produkter fotografert skal være enkelt for deg. Etter en kort brief, sender du oss produktene, enten i posten eller med budbil, så fotograferer vi produktene og sender dem tilbake til deg.  

Ta en titt i vår produkt-portfolio og se om det er noe her som kan passe for deg, eller ta kontakt med oss om du har en helt ny idé du ønsker å se gjennomført. Uansett hvilke bilder og hvor mange du ønsker, skreddersyr vi et tilbud som passer for deg!

Packshot

I denne kategorien skytes det gjerne veldig mange bilder på kort tid. Kunden sender oss produktene, så skyter vi med en lyssetting vi har blitt enige om. Her er det viktigste for oss at produktet kommer godt fram og er jevnt belyst, særlig slik at vi er sikre på at fargen blir 100% riktig. Vanligvis er ikke kunden til stede på disse opptakene, med unntak av første gangen, da kunder ofte ønsker å være til stede for å få en oppfatning av hvordan vi jobber, samt at vi får mulighet til å bli enige om lyssettingen på produkter med forskjellig utforming. 

High end

På disse bildene ønsker gjerne kunden å være med i studio for å ta del i fotograferingen. På mer komplekse produkter er det du som kunde som vet best hvilke kvaliteter som er viktigst å få fram. Kombinert med vår tekniske kunnskap får vi enestående bilder. Her bruker vi mer tid på hvert produkt for å sørge for at vinkler og lyssetting er helt optimale.  

Mannequin.gif

Etterarbeid

I post-produksjonen legges siste hånd på verket og bildene ferdigstilles. Dette innebærer standard oppgaver som fjerning av støv og korrigering av fasong, samt større jobber som å endre farge fullstendig eller å lage skygge til produktet. 

Deler av prosessen har vi automatisert, på denne måten kan vi ferdigstille opp til flere hundre bilder i løpet av én dag.

Alle bilder gjennomgås og kvalitetsikres før de sendes til deg. Skulle du likevel ha kommentarer er terskelen lav for å ta kontakt slik av vi kan rette opp i hva enn det måtte være.

Vi vet hva du tenker...

...hva kan dette koste? 

Da utforming på produkt, tidsbruk, deadlines og andre forhold varierer fra oppdrag til oppdrag har vi ingen fast pris på produktfotografering. Dette er for å forsikre oss om at vi ikke får hverken for mye eller for lite betalt for jobben. Send oss en kjapp beskrivelse av hva du ønsker, så sender vi deg et tilbud. 

Ting vi gjerne vil ha med i beskrivelsen:

Hva slags produkt er det du ønsker fotografert? 

Hvor mange produkter er det totalt?

Hvor mange bilder per produkt ønsker du?

Ikke nødvendig, men nyttig tilleggsinfo for er et mer nøyaktig tilbud:

Skal vi finne vinkler og lyssetting til produktet, eller finnes det allerede en look dere ønsker vi skal videreføre? 

Ønsker dere tilleggstjenester som digitalt tillagte skygger eller større retusjeringsjobber?

Takk for din henvendelse! Ønsker du å legge til informasjon kan du sende en e-post til info@highandlow.no

bottom of page