top of page

OM OSS

VI LAGER FILM OG FOTO FOR DIN BEDRIFT

High & Low er et produksjonsselskap med Kenneth Williams (partner) og Marius Martinsen (partner) i spissen.

Sammen holder vi på med det vi kan og liker aller best, nemlig fotografering og video. Vi har bred erfaring fra både store og små prosjekter, og gjør alt fra produktfotografering og portretter til reklamefilmer og livestreamingtjenester, hele veien fra idé til ferdig produkt.

 

Ta kontakt så skreddersyr vi en pakke tilpasset ditt behov og budsjett.

HVEM ER VI?

HL-Ansattportretter_20213584.jpg
KENNETH WILLIAMS
DAGLIG LEDER / PRODUSENT
mob:
980 10 234 mail: kenneth@highandlow.no

Utdannet fagfotograf fra Skedsmokorset med bred erfaring samt lidenskap for yrket. Startet opp High & Low i 2011, og har ikke sett seg tilbake siden.

 

Har stor teknisk kunnskap om faget sitt, og er i besittelse av bransjens beste humør. Med jovial tone og beinhard innsatsvilje tar han utfordringer på strak arm, om det så gjelder å bestige Kilimanjaro tre ganger, eller å levere kvalitetsløsninger til krevende prosjekter.

 

 

HL-Ansattportretter_20211367.jpg
MARIUS MARTINSEN
REGISSØR / VIDEOFOTOGRAF
mob:
484 24 538 mail: marius@highandlow.no

Utdannet filmfotograf fra Lørenskog med erfaring fra både foto- og filmoppdrag. Startet i High & Low etter flere samarbeid med Kenneth.

 

Har et øye for detaljer og gode evner til å formidle historier gjennom bilder, uansett om det er musikkvideoer eller reklamefilmer. Musikalsk bakgrunn som gitarist, vokalist og låtskriver, men først og fremst en filmentusiast på jakt etter minneverdige bilder.

 

highandlow_webadresse.jpg
highandlow_webadresse.jpg
ANTON JOHANNES NYMAN 
 PRODUSENT
mob: 936 06 886 mail: anton@highandlow.no

Med utdanning fra Filmskolen i Lillehammer sin produsentlinje og flere produksjoner bak seg, har han god erfaring med det praktiske, organisatoriske og økonomiske i yrket. 

 Etter noen år som frilanser, har Anton lagt lansen på hyllen og blitt med gjengen i High & Low. I teamet arbeider han både med produksjon av fiksjonsfilm og dokumentar

THOMAS FREDRIKSEN 
 FOTOGRAF / SOUND EDITOR
mail: thomas@highandlow.no

"Husets far" er en svært erfaren musiker og solid fotograf.

Etter å turnert verden rundt i mange år som musiker er han nå godt plantet hos High & Low. I tillegg til å være enormt fan av podcaster bringer han all sin brede erfaring inn i teamet. 

bottom of page