OM OSS

VI LAGER FILM OG FOTO FOR DIN BEDRIFT

High & Low er et produksjonsselskap bestående av Kenneth Williams, Marius Martinsen, Kristoffer Knudsen, Hanna Alice Johnsen, Odin Alexander Midtgård og Alexander Holterhuset.

Sammen holder vi på med det vi kan og liker aller best, nemlig fotografering og video. Vi har bred erfaring fra både store og små prosjekter, og gjør alt fra produktfotografering og portretter til reklamefilmer og livestreamingtjenester, hele veien fra idé til ferdig produkt. Ta kontakt så skreddersyr vi en pakke tilegnet ditt behov og budsjett.
 

HVEM ER VI?

HL-Ansattportretter_20213584.jpg
KENNETH WILLIAMS
DAGLIG LEDER / FOTOGRAF / PRODUSENT
mob:
980 10 234 mail: kenneth@highandlow.no

Utdannet fagfotograf fra Skedsmokorset med bred erfaring samt lidenskap for yrket. Startet opp High & Low i 2011, og har ikke sett seg tilbake siden.

 

Har stor teknisk kunnskap om faget sitt, og er i besittelse av bransjens beste humør. Med jovial tone og beinhard innsatsvilje tar han utfordringer på strak arm, om det så gjelder å bestige Kilimanjaro tre ganger, eller å levere kvalitetsløsninger til krevende prosjekter.

 

 

HL-Ansattportretter_20211367.jpg
MARIUS MARTINSEN
PARTNER / VIDEOFOTOGRAF / PROSJEKTLEDER
mob:
484 24 538 mail: marius@highandlow.no

Utdannet filmfotograf fra Lørenskog med erfaring fra både foto- og filmoppdrag. Startet i High & Low etter flere samarbeid med Kenneth.

 

Har et øye for detaljer og gode evner til å formidle historier gjennom bilder, uansett om det er musikkvideoer eller reklamefilmer. Musikalsk bakgrunn som gitarist, vokalist og låtskriver i forskjellige band, men først og fremst en filmentusiast på jakt etter minneverdige bilder.

 

HL-Ansattportretter_20211396.jpg
HL-Ansattportretter_20211223.jpg
HANNA ALICE JOHNSEN
FOTOGRAF / PROSJEKTLEDER
mob: 469 34 889 mail: hanna@highandlow.no
ODIN ALEXANDER MIDTGÅRD 
 IT-ANSVARLIG / LIVESTREAM
mob: 930 83 838 mail: odin@highandlow.no
HL-Ansattportretter_20211179.jpg

Alltid klar til å ta utfordringer på strak arm. En dreven og dyktig stillfotograf med stor intresse for både foto og videofaget.

 

God erfaring med packshots, portretter og dekning av eventer. Som yngste i teamet har Hanna ansvaret for vår dekning i sosiale medier.


 

 

 

Samtidig som han jobber fulltid hos oss jobber Alex også med sin bachelor innen 3D-grafikk. 

Allerede dreven innen faget sitt og alltid raskt på plass med gode løsninger som passer for alle.


 

 

 

Teamets alt-mulig-mann, lyder navnet "potet".

Utdannet innen IT og har derfor ansvar for at alt ruller og går som det skal slik at alle får gjort jobben sin med minst mulig utfordringer. 

 

Odin driver også med livestream og flerkameraproduksjoner.

 

 

 

HL-Ansattportretter_20211503.jpg

Kristoffer har lang erfaring fra reiselivsbransjen og kom til oss for holde orden på alle prosjektene våres og å ha kontroll på gjengen generelt.

Er det noe som helst som trenger å planlegges er Kristoffer mannen for jobben.