08

OM OSS

VI LAGER FILM OG FOTO FOR DIN BEDRIFT

High and low er et produksjonsselskap bestående av Kenneth Williams, Marius Martinsen, Hanna Alice Johnsen, Odin Alexander Midtgård og Alexander Holterhuset.

Sammen holder vi på med det vi kan og liker aller best, nemlig fotografering og video. Vi har bred erfaring fra både store og små prosjekter, og gjør alt fra produktfotografering og portretter til reklamefilmer og livestreamingtjenester, hele veien fra ide til ferdig produkt. Ta kontakt så skreddersyr vi en pakke tilegnet ditt behov.
 

HVEM ER VI?

KENNETH WILLIAMS
DAGLIG LEDER/FOTOGRAF/PROSJEKTLEDER
mob:
980 10 234 mail: kenneth@highandlow.no

Utdannet fagfotograf fra Fetsund med bred erfaring samt lidenskap for yrket.

Startet opp High and Low i 2011, og har ikke sett seg tilbake siden.

 

Har stor teknisk kunnskap om faget sitt, og er i besittelse av bransjens beste humør. Med jovial tone og beinhard innsatsvilje tar han utfordringer på strak arm, om det så gjelder å bestige Kilimanjaro tre ganger, eller å levere kvalitetsløsninger til krevende prosjekter.

 

 

MARIUS MARTINSEN
PARTNER/VIDEOFOTOGRAF/PROSJEKTLEDER
mob:
484 24 538 mail: marius@highandlow.no

Utdannet filmfotograf fra Lørenskog med erfaring fra både foto- og filmoppdrag. Startet i High and Low etter flere samarbeid med Kenneth.

 

Har et øye for detaljer og gode evner til å formidle historier gjennom bilder, uansett om det er musikkvideoer eller reklamefilmer. Musikalsk bakgrunn som gitarist, vokalist og låtskriver i forskjellige band, men først og fremst en filmentusiast på jakt etter minneverdige bilder.

 

Alltid klar til å ta utfordringer på strak arm. En dreven og dyktig stillfotograf med stor intresse for både foto og videofaget.

 

God erfaring med packshots, portretter og dekning av eventer. Som yngste i teamet har Hanna ansvaret for vår dekning i sosiale medier.


 

 

 

Teamets alt-mulig-mann, lyder navnet "potet".

Utdannet innen IT og har derfor ansvar for at alt ruller og går som det skal slik at alle får gjort jobben sin med minst mulig utfordringer. 

 

Odin driver også med livestream og flerkameraproduksjoner.

 

 

 

Samtidig som han jobber fulltid hos oss jobber Alex også med sin bachelor innen 3D-grafikk. 

Allerede dreven innen faget sitt og alltid raskt på plass med gode løsninger som passer for alle.


 

 

 

Brånåsveien 29 | 2019 Skedsmokorset | info@highandlow.no | Tlf: 980 10 234

© 2017 High & Low Studio

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon