OM OSS

VI LAGER FILM OG FOTO FOR DIN BEDRIFT

High & Low er et produksjonsselskap med Kenneth Williams (partner) og Marius Martinsen (partner) i spissen.

Sammen holder vi på med det vi kan og liker aller best, nemlig fotografering og video. Vi har bred erfaring fra både store og små prosjekter, og gjør alt fra produktfotografering og portretter til reklamefilmer og livestreamingtjenester, hele veien fra idé til ferdig produkt.

 

Ta kontakt så skreddersyr vi en pakke tilpasset ditt behov og budsjett.

HVEM ER VI?

HL-Ansattportretter_20213584.jpg
KENNETH WILLIAMS
DAGLIG LEDER / PRODUSENT
mob:
980 10 234 mail: kenneth@highandlow.no

Utdannet fagfotograf fra Skedsmokorset med bred erfaring samt lidenskap for yrket. Startet opp High & Low i 2011, og har ikke sett seg tilbake siden.

 

Har stor teknisk kunnskap om faget sitt, og er i besittelse av bransjens beste humør. Med jovial tone og beinhard innsatsvilje tar han utfordringer på strak arm, om det så gjelder å bestige Kilimanjaro tre ganger, eller å levere kvalitetsløsninger til krevende prosjekter.

 

 

HL-Ansattportretter_20211367.jpg
MARIUS MARTINSEN
REGISSØR / VIDEOFOTOGRAF
mob:
484 24 538 mail: marius@highandlow.no

Utdannet filmfotograf fra Lørenskog med erfaring fra både foto- og filmoppdrag. Startet i High & Low etter flere samarbeid med Kenneth.

 

Har et øye for detaljer og gode evner til å formidle historier gjennom bilder, uansett om det er musikkvideoer eller reklamefilmer. Musikalsk bakgrunn som gitarist, vokalist og låtskriver, men først og fremst en filmentusiast på jakt etter minneverdige bilder.

 

HL-Ansattportretter_20211396.jpg
HL-Ansattportretter_20211179.jpg
ALEXANDER HOLTERHUSET 
 MOTION GRAFIKER
mob: 463 20 612 mail: alexander@highandlow.no
ODIN ALEXANDER MIDTGÅRD 
 IT / LIVESTREAM
mail: info@highandlow.no

Med en bachelorgrad i 3D-grafikk har Alexander full kontroll på det som rører seg innen animasjon og visuell fremstilling.

 

Allerede dreven innen faget sitt og alltid raskt på plass med gode løsninger som passer for alle.

Teamets alt-mulig-mann, lyder navnet "potet". Utdannet innen IT og har derfor ansvar for at alt ruller og går som det skal slik at alle får gjort jobben sin med minst mulig utfordringer. 

 

Odin driver også med livestream og flerkameraproduksjoner.