top of page

ALONG WITH THE GODS - THE LAST 49 DAYS

Vinteren 2018 fikk vi besøk av 3 filmarbeidere Sør Koreanere som jobbet med oppfølgeren til en av de største kinosuksessene i Sør Korea, "Along With the Gods - The Two Worlds". Film nr. 1 i serien ble solgt til 90 land og hadde 10 millioner seere de første 15 dagene etter premieren og er hittil den mest innbringende filmen i Sør Korea.
 

Filmene følger en persons død og hans 7 prøvelser over 49 dager i dødsriket, for å overbevise gudene om sin uskyld i livet. I etterlivet har han 3 hjelpere på veien som hjelper han med å nå målet så han kan bli reinkarnert.

I film 2 som har tittelen "The Last 49 Days" tar en del av historien oss langt tilbake i tid, og regissøren ønsket bilder av vinter og skoger med snødekte trær. Oppgaven vår var å skyte VFX plates, bakgrunner som skal brukes til bilder som allerede er skutt, og drone-kjøringer beregnet blant annet på en massivt salgscene. Vi fikk oppdraget gjennom Gimpville som hadde gjort en del av effektarbeidet på den første filmen.

Sør-Koreanerne var i Norge i ca. 1 uke og vi hadde flere lokasjoner vi besøkte under oppholdet, for å få de bildene de ønsket. Det var både morsomt å interessant å jobbe med mennesker fra et annet kontinent og vi hadde mange givende kulturutvekslinger underveis i produksjonen. Kommunikasjonen gikk gjennom tolk og fotoforklaringer ble formidlet gjennom tegning i snøen.

Bakgrunnsbildene ble skutt med RED Helium 8K mens alt av droneopptak er gjort med Inspire 2 og X7 kamera.

Før premieren satt "the Last 49 Days" nasjonal rekord i antall billetter kjøpt før premiere.
På premieredagen alene hadde filmen over 1.2 millioner seere og satt rekord i antall seere på en dag, foran "Avengers: Infinity War"

 

Screengrabs:

bottom of page