top of page

NRK TIL LILLESTRØM

Tidlig i 2018 ble det offisielt at NRK skulle flytte fra Marinelyst i Oslo. I forkant av dette var det snakk om at Lillestrøm var en potensiell kandidat som neste lokasjon for NRK lokalene. For å rette fokuset mot Lillestrøm og skape en interesse rundt dette ble vi kontaktet av reklamebyrået "Creatuerne" for å lage noen små snutter for sosiale medier. Det er enda ikke tatt noen beslutning for hvor NRK skal ende opp riktig enda, men som en bedrift med rot i Romerike krysser vi fingrene og håper på det beste.

 

De 4 korte videoene gikk viralt på Romerike og oppnådde flere hundre tusen visninger. Målet med å få saken belyst ble oppnådd, og det ble fort et diskutert tema.
 

Fortsatt aktuelle i 2019

Det virker som NRK så langt har likt hva de har sett og hva Lillestrøm har å by på. Byen ser nå ut til å være en av hovedkandiatene for neste lokation. 1 år etter filmene ble spredt offentlig, i begynnelsen av februar 2019 blåste Dagens Næringsliv ny gnist i saken med en artikkel som og la ut en av filmene våre på sine nettsider. I den forbindelse fikk vi på ny en tlf av kommunen som ønsket en oppfølgerfilm i forbindelse med saken. To dager etter denne tlf hadde vi en ny film som rullet og gikk på sosiale medier. Denne gangen ble vektleggingen lagt til at Lillestrøm er sentralt, med 10 minutter til alt, Oslo og Gardermoen.

 

bottom of page